Отборът на Манчестър Юнайтед е идентифицирал звездата на Бенфика Дарвин Нунес като своята „цел номер едно“ за лятото. „Mirror“ разкрива, че „червените дяволи“ са били впечатлени от представянето на 22-годишния футболист през сезона, като са го наблюдавали и на „Анфийлд“ в Шампионската лига в сряда.

Съобщава се, че Нунес е определен като основна цел на Юнайтед, защото Хари Кейн ще остане в Тотнъм, тъй като бившият мениджър на „шпорите“ Маурисио Почетино няма да стане новия наставник на Юнайтед. Почти сигурно поста на „Олд Трафорд“ ще бъде зает от настоящият старши треньор на Аякс Ерик тен Хаг.

Нунес вече има 32 гола в 37 мача през този сезон. Младият футболист обаче може да струва малко около 70 милиона паунда. Интерес към уругваеца обаче има от страна още на Арсенал, Челси и Пари Сен Жермен, които ще конкурират Ман Юнайтед.

Няма съмнение, че „червените дяволи“ ще се нуждаят от нов нападател. Единсон Кавани ще си тръгне като свободен агент през лятото, а Антони Марсиал, който в момента е под наем в Севиля, също иска да напусне за постоянно. Кристиано Роналдо може и да остане, но, по-рано се появиха информации в Англия, които гласяха, че почти сигурния нов мениджър Тен Хаг е дал „зелена светлина“ за продажбата на португалеца. Бъдещето на Маркъс Рашфорд също остава под сериозен въпрос на „Олд Трафорд“.