Кристиано Роналдо иска Бруно Фернандеш да напусне Манчестър Юнайтед и да се присъедини към него в Саудитската професионална лига през следващия сезон. Капитанът на „червените дяволи“ се очертава като цел №1 на Ал Насър, съобщава Daily Star, като информацията гласи, че отборът от Рияд е готов да счупи трансферния си рекорд, за да привлече Фернандеш.

Смята се, че португалският плеймейкър е разочарован от сезона на отбора, като той е провел среща с шефовете на клуба миналата седмица, за да обсъдят бъдещето му и какви са амбициите на клуба занапред. Говори се, че Фернандес е потърсил гаранции от новия съсобственик на Юнайтед сър Джим Ратклиф относно визията за клуба през следващите години.

Настоящият договор на Фернандеш е до 2027-а година и Юнайтед не се притеснява от това да загубят 29-годишния полудащитник. Но „червените дяволи“ трябва да отговарят на амбициите на Фернандеш, който спечели само един трофей, откакто се присъедини към клуба през 2020-а година.

Юнайтед не успя да се класира за Шампионската лига през следващия сезон и дори може да пропусне напълно европейските клубни турнири след разочароващата си кампания.

Ал Насър пък подписа с Роналдо през декември 2022-а година, след като петкратният носител на „Златната топка“ разтрогна договора си с Ман Юнайтед. Очаква се отборът от Рияд да се подсили през лятото и ще тества „червените дяволи“ с оферта за Фернандеш.

Като цяло, Ман Юнайтед планира сериозна промяна на отбора това лято. Рафаел Варан обяви, че напуска, докато играчи като Антони Марсиал, Кристиан Ериксен, Каземиро, Джейдън Санчо и Мейсън Грийнууд също се очаква да бъдат продадени.