Българският нападател Димитър Бербатов ще носи екипа на индийския Керала Бластърс, но продължава да е търсен коментатор за случващото се в английската Висша лига. Най-малкото, защото там минаха най-силните му години в кариерата и остави дълбока диря на Острова. 

Берба отговори, дали Керала ще бъде последният отбор в кариерата му

И затова изданието Goal.com го потърси за очакванията му от предстоящия сезон в Премиършип, както и мнението си за два от бившите му тимове на Албиона - Манчестър Юнайтед и Тотнъм. 

Бербатов се закани: Ще дам нещо специално на индийските фенове!

"Гледам почти всеки мач във Висшата лига и затова очаквам Манчестър Юнайтед да е шампион накрая. Съставът е страхотен, има баланс на почти всяка позиция и това е нещо добро за дългата надпревара в този тежък шампионат."

Рене Мюленстийн: Бербатов е един от най-класните играчи

"Досега видях, че се намират в страхотна форма, както и че са много сплотени като група. Мениджърът Жозе Моуриньо е страхотен и последният път като бях там, имахме хубав  задълбочен разговор", заяви Бербо и коментира представянето на първия си отбор в Англия - Тотнъм. 

"Тотнъм е много по-добър от времето, когато аз бях там. Но не забравяйте, че по време на престоя ми на "Уайт Харт Лейн" спечелихме купа. Сега имат нова база, строят нов стадион, имат страхотни играчи. Само им липсва купа", сподели Бербо.