Българската звезда на футбола Димитър Бербатов не обича медийното внимание и затова много аспекти от личния му живот остават скрити от феновете. И ако за голяма част от асовете в световния футбол знаем много неща - от ритуалите им до всичко останало около излизането им на терена, за Бербо нещата не стоят така. 

Индия се развълнува от присъствието на Бербатов

Един от близките му приятели от престоя в Тотнъм Роби Кийн обаче осветли някои от малките странности в характера му с чувство за хумор. Двамата отново ще играят в един шампионат, макар и вече като съперници в индийския шампионат. 

Бербатов започва подготовка в Испания

"Бербатов може да ти се стори много странна птица, ако не го познаваш. Много е резервиран, никога нищо не споделя. Винаги идва облечен перфектно, все е с костюм или поне спортно-елегантен, изглежда като филмова звезда."

Бербатов: Вече не съм нападател, а халф

"Дори си носи нож и вилица на тренировка. Така че наистина е малко различен от другите, но когато го опознаеш малко повече, е страхотно момче. Аз обаче не мисля, че много хора го познават толкова добре, колкото аз и затова им е такова впечатлението", сподели Кийн пред индийските медии.