Феновете на ПАОК настръхнаха срещу ръководството и собственика на клуба Иван Савидис заради почти сигурния трансфер на звездата Гари Родригес. Бившият играч на Левски е на крачка от подпис с турския гранд Галатасарай. 

Игралият една година на "Герена" национал на Кабо Верде е един от най-силните играчи на "черно-белите" от Солун и раздялата с него изглежда е изключително трудна за торсидата от стадион "Тумба". 

"Обидно е за нас като фенове Гари Родригес да бъде продаден. Ако наистина имаме ръководство, което иска този клуб да спечели нещо, не трябва да го продава. Направиха огромна грешка, като продадоха Роберт Мак, сега ще я повторят с Родригес. Така не се поправят грешките", изригнаха феновете на ПАОК. 

Условията по сделката за продажбата на бившия играч на Левски в Турция обаче са страхотни и за самия него, и за солунския му клуб. Според информациите от Истанбул, за него ПАОК ще получи 2.5 млн. евро сега и още 500 хил. в зависимост от представянето му. 

Самият Родригес, който досега е получавал по 600 хил. евро годишна заплата, ще взима почти двойно в Галатасарай, а именно малко над милион евро на година. Точно затова в Турция смятат трансфера на 26-годишния национал на Кабо Верде за над 90% сигурен. 

Независимо от обвиненията към него от страна на феновете, босът на ПАОК Иван Савидис е заминал за Истанбул и се очаква в скоро време да финализира сделката, която наелектризира страстите в Солун.