Страхотни обиди употреби президентът на португалския Спортинг Бруно де Карвальо по адрес на колегите си от Уест Хем Дейвид Голд и Дейвид Съливан. Той ги нарече "Братя Дилдо" и "Дърти девственици", като част от атаката си заради неосъществения трансфер на Уилям Карвальо в Лондон. 

Босовете на "чуковете", които имат минало като продуценти на порно-филми, твърдяха, че са постигнали договорка за португалския футболист, но са били изнудвани от колегите си в последния ден на трансферния пазар. И върху тях се изля огън и жупел. 

"Къде е доказателството за думите на тези? Имало е питания, да, но то имаше питания за целия ми отбор. Аз ще кажа: "Съливан и Голд са Дилдо Братя, така ги наричат дори феновете на Уест Хем." Ужасни са."

"Отборът им има "страхотни" резултати, играят в схема 4-4-3, защото вратар не им трябва. И продължават да си държат треньора, който налага това. И защо да давам коледен подарък на тези? Това са мои смъртни врагове! Тези обидени дърти девственици трябва да казват истината и всички трябва да я знаят", заяви Бруно де Карвальо пред сайта на Спортинг.