Много близка позната на бившия селекционер на Англия Сам Алърдайс е една от жертвите при атентата в Манчестър в понеделник. Джейн Туидли-Тейлър – бивша съпруга на асистента на Алърдайс Марк Тейлър – е била в Манчестър Арена в трагичната нощ, когато 26 души загубиха живота си. Джейн е била на концерта заедно със своя приятелка.

Марк Тейлър е много близък приятел на Сам Алърдайс и негова „дясна ръка“ в няколко клуба. Новината за смъртта на бившата му съпруга обяви жената на Алърдайс Лин.

Сам Алърдайс обяви, че напуска

„Не съм спирала да плача. Сам говори с Марк тази сутрин. Той не можеше да говори, Сам също. Това е ужасяващо. Треперя като лист. Познаваме ги толкова добре. Зловещо е. Живееха най-доброто време от живота си, а всичко приключи толкова зловещо“, сподели съпругата на Сам Алърдайс.

Юнайтед и Сити даряват 1 млн. паунда за жертвите в Манчестър

Вчера самият специалист обяви, че напуска Кристъл Палас.

„Искам да се наслаждавам на живота, докато съм относително млад и относително здрав. Това нямаше как да стане досега, тъй като 24 часа в денонощие бях зает с работата си в клуба. Искам да изкажа своите най-големи благодарности към Кристъл Палас. Тук оставям голям отбор, страхотни играчи и най-страстните фенове, които съм виждал“, написа Големия Сам на сбогуване.

Погба и Ерера посветиха трофея на жертвите от атентата в Манчестър