Мавис Алварес говори открито за съжителството си с футболната легенда Диего Армандо Марадона пред американска телевизия. Кубинката, която четири години е живяла с Ел Пибе, призна, че аржентинецът много често я е бил, докато са делели една къща.

Gulliver/GettyImages
11 снимки

„Той ме удряше, това се случваше често. Един път ме извлачи от хола и ме пъхна в колата си, дърпайки ме за косата. Не ми позволяваше да се оплача на властите или да го напусна. Аз самата не вярвах, че има справедливост, защото беше близък приятел с Фидел Кастро, който щеше да реши проблемите му”, обясни Мавис.

По това време Алварес е била на 16-годишна възраст, а Дон Диего не я е пускал да вижда майка си. „Майка ми идваше да ме търси, за да ме види, а той ми запушваше устата и не отваряше вратата”.

26 снимки

Самата тя признава, че е била готова да роди деца на Марадона. „Имах мечта да имам деца, а той също. Направих тест за бременност, но не показа нищо. Самият Диего искаше да си оперирам гърдите и да ги направя по-големи, всичко щеше да плати той, но аз отказах”.

Мавис Алварес разкри и защо Марадона я е принудил да спре образованието си. „Самият Диего не искаше да има колежанка гадже. Може би не харесваше факта, че трябваше да ставам рано и да ходя на училище”, заключи Алварес пред американска телевизия.