Една от бившите изгори на Кристиано Роналдо го заплаши, че е готова да извади „кирливите му ризи“ в опит да защити американката Катрин Майорга в делото ѝ срещу футболната звезда. Както е известно звездата на Ювентус е обвинен в изнасилване и предстои да бъде съден в САЩ.

Телевизионната звезда Жасмин Ленард, която имала близки взаимоотношения с Роналдо преди десет години, използва социалните мрежи, за да очерни португалеца.

Тя го оприличи като „психопат“ и допълни, че Роналдо не спира да лъже. Ленард дори заплаши, че има разполага с пикантни записи и съобщения.

 

 

„Никой няма представа какво всъщност представлява той. Ако го познавахте дори наполовина, щяхте да бъдете ужасени“, написа Ленард в Twitter.

“След като мислих дълго се обръщам към Катрин Майорга и нейния правен екип, за да предложа своята помощ в делото ѝ срещу Кристиано. Не мога да седя повече и да го гледам как лъже. Ще направя всичко възможно, за да ѝ помогна. Имам съобщения и записи, които ще бъдат безценни за Катрин и нейния екип, за да покажат неговата истинска същност“, продължава тя.

„Той е побойник, той е лъжец. Ши*ан психопат. Никой няма да повярва на тези неща, които ще споделя, ако нямам доказателства, но за щастие, защото съм умно момиче, имам много такива. Играта започва“, споделя още Жасмин Ленард.