Немското издание Der Spiegel изнесе ужасяващи факти от вечерта, в която Кристиано Роналдо и Картин Майорга са били заедно. Жената го обвинява в изнасилване, а звездата на Ювентус отрече всичко.

Изданието публикува част от електронната поща на адвокатите на Роналдо, които най-вероятно са манипулирали показанията на футболиста. Въпросникът, който той е попълвал с подробности за случилото се, е придобил големи изменения в рамките на няколко месеца.

Нови разкрития около обвиненията към Роналдо

Играчът е отговорил на огромен брой въпроси. Анкетната карта е от 27 страници и се е наложило да бъде преведена от португалски на английски. Адвокатите обаче са нанесли ключови промени, твърди Der Spiegel.

Роналдо купил мълчанието на изнасилената жена

Именно отговорите на Кристиано Роналдо могат да променят хода на разследването, което се води в САЩ.

Адвокатът на Роналдо проговори: Пълни измислици

Катрин Майорга повдигна обвинения преди няколко седмици, въпреки че престъплението, което тя твърди, че се е случило, е от юни 2009 година в Лас Вегас. Преди почти 10 години представителите на Роналдо са купили мълчанието на жената, но тя отново се обърна към разследващите власти.

Жертвата на Роналдо искала да се самоубие

С "Х" в документа е обозначен Кристиано Роналдо, а "С" е Катрин Майорга.

Последващите редове, публикувани от немското издание, не са подходящи за лица под 18 години!

Въпрос: Какво казахте вие и какво каза г-жа С? (Това е особено важно, ако е било споменато нещо за секс или нещо подобно.)

Във версията от септември, X казва: Тя каза, че не е подходящо да правим секс, тъй като сме се срещнали току-що. (По-добре не. Това е за първи път.) Но въпреки това, тя хвана моя пен*с.

Във версията от декември, отговорът е: Тя хвана моя пен*с.

Въпрос: Опишете подробно какво се случи от момента на първия физически контакт с г-жа С в другата стая и опишете последователността на събитията, касаещи всеки такъв физически контакт и включващи всякакви прегръдки, галене, целувки, на леглото, на земята или където и да било.

Във версията от септември, X отговаря: Чуках я настрани. Тя се оказа на разположение. Тя лежеше на леглото настрани и аз влязох отзад. Беше грубо. Не сменихме позата. 5/7 минути. Тя каза, че не иска, но все пак беше на разположение. През цялото време беше грубо, обърнах я бързо. Може и да е имала синини, когато я хванах. (…) След това се отдръпна, не знаех какво точно ми каза, но продължи да казва „Не. Аз не съм като другите.“ След това се извиних.“

Част от следващите изречения са написани в трето лице, което най-вероятно означава, че адвокатът на Роналдо е писал отговорите му.

„Не са използвали презерватив. Не са говорили за кондоми. Той не е влизал в нея, не е вадил пениса си преди това. Не е имало лубрикант. Използвали са слюнка. Не знае дали е получила оргазъм.“

Във версията от декември, Х казва: Тя лежеше на леглото. Минах отзад. Не сменихме позата в продължение на 5/7 минути. Беше грубо. Не се оплака, не е викала, не е викала за помощ или нещо подобно. Не сме използвали презерватив. Дори не сме го споменали. Не влязох в нея. Отидох при нея, в завивките. Нямаше изкуствен лубликант. Използвахме слюнка. Не мога да кажа дали е получила оргазъм.

Въпрос: Г-жа С повиши ли глас, крещеше ли?

Септември: Тя каза "не" и "спри" няколко пъти.

Декември: Не