Играч, подвизавал се по българските терени съвсем доскоро, е на една малка крачка от най-силното клубно първенство в света - английската Висша лига. Става въпрос за Гари Родригес, който е пред подпис с Нюкасъл, твърдят местни медии. 

Бивш любимец на Сектор Б си спомни с добро Левски и България

В момента той носи екипа на Галатасарай и е един от основните играчи на лидера в турския шампионат. Според информацията, за него ще има оферта през януари, която се очаква да е около 10 млн. евро. 

Бивш играч на Левски подписа с Галатасарай

"Свраките" опитаха да купят бившия играч на Левски и през август, като дори пратиха официална оферта за него на стойност 6 млн. паунда или около 7 млн. евро. Ръководството на Галатасарай обаче категорично я отхвърли. 

Бунт в Солун заради продажбата на бивш левскар

Сега англичаните ще пробват нова офанзива за него през януарския пазар, като смятат драстично да увеличат финансовите параметри - с поне 50% повече от предишната сума. Това би трябвало да накара турците да продават. 

Новият на Герена: Братовчед ми Гари Родригес ми разказа за Левски

Гари Родригес игра за Левски от 2013 г. до 2014 г., след което беше продаден на Елче само за 600 хил. евро. Четири години по-късно е на път да вдигне цената си 15 пъти и да заиграе във Висшата лига. В момента на "Герена" играе братовчед му Жерсон Кабрал.