Бившите английски национали Джейми Карагър и Гари Невил определиха преминаването на Кристиано Роналдо в Ал Насър като тъжен край на неговата кариера. Португалецът подписа договор с клуба от Саудитска Арабия, след като преди това Манчестър Юнайтед прекрати контракта му след скандално интервю преди  Мондиал 2022.
 
„Тъжен край за него. Роналдо обаче приключи кариерата си още с интервюто пред Пиърс Морган. Това не е най-добрият начин да си тръгнеш, откъдето и да е“, каза бившият защитник на Ливърпул - Джейми Карагър.
 
„Чувствах, че Кристиано би искал да остане в Манчестър Юнайтед, поне до края на този сезон. Да вкара повече голове в една от най-добрите лиги в Европа и може би да се опита да си намери клуб от Шампионската лига.
 
Преминаването му в Ал Насър предполага, че офертата е била просто зашеметяваща. И може би просто нямаше клуб в Европа за него, така че той почувства, че това е опция в момента.
 
Има обаче много тъга в този трансфер, защото вече няма да гледаме Роналдо да играе на най-високо ниво и кариерата му ще приключи в Саудитска Арабия", каза бившият защитник на Манчестър Юнайтед - Гари Невил.