Сексапилната Ирина Морозюк, която е президент на аматьорския футболния клуб от Украйна - Лион, не вярва в брака на Кристиано Роналдо с Джордина Родригес. Признанието тя направи в Инстаграм стори. 
 
Шармантната Ирина е съпруга на бившия украински национал Николай Морозюк, който сега играе в турския Ризеспор. Футболната шефка се радва на огромен интерес в социалните мрежи, тъй като често захвърля дрехите си за снимки. 
 
"Само аз ли не вярвам в брака на Роналдо и Джорджина? За мен това е чист цирк. Не само че е дошла от нищото, но тя е толкова неодушевена... като аксесоар. Умее ли е изобщо да говори? Като че ли е брак за пред хората. За да не задават въпроси. Е, и бавачка за децата му е. Но със сигурност не е любовта на живота му. Това е моето лично мнение.
 
Мнозина казваха, че Кристиано е гей, но аз не вярвах или по-скоро не исках да повярвам. Но след появата на въпросната дама, се замислих. Може би е истина?
 
Роналдо е нарцис и това е видно. Е, той не би могъл да има всичките 90% от жените по света, които искат да бъдат с него. Защо 90%? Останалите 10% са слепи жени и аз. 
 
Нищо лошо не искам да кажа за Джорджина - тя е симпатично момиче. Но не е за него. Не вярвам в отношенията им дори 1%", написа Ирина Морозюк в социалните мрежи.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Привет 2020😁🤚🏼 что готовишь для меня ?😜

A post shared by Ирина Морозюк (@irina_moroziuk) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Итальянский художник Мауриццио Каттелан приклеил банан скотчем к стене. Он назвал эту работу «Комедиант» и показал ее на международной выставке современного искусства Art Basel в Майами. Бананы Каттелана успели купить два коллекционера — каждый отдал по 120 тысяч долларов. . А как вам моя инсталляция? 😈 Сколько стоит мой банан ? 😎 И какое название дадим этому творению искусства ? 🤔 Пишите в комментариях ⬇️

A post shared by Ирина Морозюк (@irina_moroziuk) on