Футболни шефове разгневиха най-известната футболна фенка Ивана Кнол. Пищната брюнетка имала нужда от стадион за 30 минути, но молбата й до два от водещите клубове в родната си Хърватия – Осиек и Хайдук, ударила на камък. Представители на Ивана изпратили официално запитване, обясни самата тя в дълъг пост в Инстаграм. 
 
"Не мога да проумея как така на стадион в Германия може, а в Хърватия – не. Обикновените хора ме подкрепят, но има някои, които се опитват да попречат на успеха ми. Но нищо не може да ме спре. Това, което не ме убива, ме прави по-силна“, написа 31-годишната госпожица Кнол.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll)

Още преди повече от месец хърватката обяви, че се стяга за европейското първенство, което ще се проведе от 14 юни до 14 юли в Германия. Тя нашумя след гастролите си по стадионите в Русия и Катар на световните първенства през 2018-а и 2022-а и събра армия от 3 милиона фенове в Инстаграм. Това лято тя отново ще подкрепя своите хора, които са тежката група В. В нея са още Италия, Испания и Испания.

От няколко месеца пищната дама е в Маями, където работи по различни проекти. Наскоро си купи и апартамент там, а критиците побързаха да я нападнат, че е заработила пари с „дупе и цици“. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll)

Още снимки на горещата Ивана може да разгледате в нашата галерия

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll)