Тя е модел, певица, телевизионна звезда, актриса. Тялото ѝ е изваяно от боговете, но това, което я прави истински неустоима за мъжете е пристрастеността ѝ към футбола и по точно към националния отбор на Аржентина, и мегазвездата на тима Лионел Меси.

Дорисмар (сценичното име на Дора б.р.) се старае да не пропуска мач на “гаучосите”, а също така често присъства и на срещите на клубния отбор на 30-годишния нападател – Барселона.

Преди решителната битка с Еквадор за класиране на световното първенство в Русия през 2018 година, тя даде допълнителен стимул на любимия си тим и на "безмилостния" Лео.

"Искам те неудържим и безмилостен тази вечер. Победата ще бъде най-желаният ми подарък", написа брюнетката в социалните мрежи към снимка на Меси.

Красавицата вярва, че моментът за титла от световното първенство за Меси и компания е настъпил и очаква с нетърпение Мондиала.

Освен, че завладява мъжките сърца само с усмивка, където и да се появи, тя обича да изкарва на показ пищните си форми и често се снима полугола или чисто гола в различни фотосесии, включително и за списанието “Playboy”.

Няма начин да не надникнете в галерията ни, за да се насладите на аржентинската нотка сексапил у неотразимата Дорисмар. Няма да съжалявате.