Венецуела победи Аржентина с 3:1 в контролна среща, която беше играна в испанската столица Мадрид. Точни за победителите бяха Рондон, Мурийо и Мартинес, а за Аржентина вратата прониза Лаутаро Мартинес, всичко това при завръщането на Меси в тима. Това беше първи мач за нападателя на Барса след Световното първенство в Русия, а това са цели 256 дни, най-дългата пауза в международната му кариера.

Още в 6-ата минута на двубоя Саломон Рондон беше изведен зад гърба на бранителите и прониза стража на Аржентина. Пасът дойде от Росалес.

В 30-ата минута отново той пропусна да се разпише, а минута по-късно Лаутаро Мартинес пропусна от изгодна ситуация. В 38-ата минута вратарят на венецуелците отчая Меси, а две минути по-късно отново пропуск направи Рондон.

В края на полувремето отново Росалес беше асистент, като този път точен беше Мурийо, който отправи много точен удар към вратата.

Аржентина се върна в двубоя с попадението на Лаутаро Мартинес в 59-ата минута, когато с удар от точката на дузпата не остави шансове на вратаря на Венецуела.

Точка на спора сложи отсъдената дузпа в 75-ата минута, която Мартинес превърна в гол за 3:1.