Няма как да сте забравили за Андрей Аршавин, който за кратък период от своята кариера бе сред най-качествените нападатели в Европа. В момента бившият играч на Арсенал играе за казахстанския Кайрат, но тук ще стане дума за неговата съпруга Алиса. В последните дни тя определено е по-популярна в Русия от своя съпруг, но причината не е особено положителна.

Оказва се, че през уикенда Алиса Аршавина е била изхвърлена от полет на Аерофлот заради много странно поведение, включващо отказ да сложи предпазен колан и твърдения, че е важен агент на ФСБ (правоприемник на КГБ б.р.).

Госпожа Аршавина пътувала със своите две деца и бавачката им, а нареждането за изхвърлянето им от полета дошло лично от капитана и е заради неспазване на инструкциите от екипажа.

От Аеорофлот потвърдиха за случилото се на самолета от Москва до Алмати като описаха подробно какво е довело до решението.

Първо Аршавина е опитала да настани бавачката в бизнес класа, въпреки че билетът ѝ е бил за икономична. При захождането на пистата пък едно от децата е било без предпазен колан и не на мястото си.

200 метра преди самолетът да излети Аршавина е махнала и своя колан и този на детето, което разбира се, е категорично против правилата. Съпругата на футболиста е получила множество предупреждения, а именно в този момент е започнала и да твърди, че е важен агент на ФСБ - федералната служба за сигурност на Русия, която е правоприемник на КГБ.

От авиокомпанията са взели свидетелски показания и от други пасажери, потвърждаващи ужасното оведение на Алиса Аршавина.