Краят на годината винаги е време за равносметки. Е, в завършека на тази година, ние от GONG.BG решихме да направим малко по-обзорен поглед назад. И затова решихме да ви представим 20 от най-великите обрати в историята на футбола. 

Да, при изиграни милиони мачове по земното кълбо от създаването на Царя на спортовете досега, няма как да обхванем всички обрати. Затова и не претендираме за изчерпателност, а просто сме направили подборка на тези битки, които според нас са се запечатали в съзнанието на феновете, а и са завинаги в историята на замесените тимове. 

Много или малко, в тази галерия сме събрали 20 битки, които са ни се сторили достатъчно завързани, напечени и емоционални, за да намерят място тук. А подредбата им е по-скоро условна, въпреки позициите, и всеки може да си я подреди сам за себе си. 

Така че - припомнете си 20 от най-великите обрати в историята на най-големия спортен феномен, наречен Цар Футбол, и започнете последния работен ден преди Рождество Христово с усмивка. А ако сте гледали по-голямата част от тези мачове, вие сте истински щастливци според нас и ще се радваме да ви припомним тези моменти. Наслаждавайте се!