Българският национал Михаил Александров ще участва в следващия етап на квалификациите в Шампионската лига. Неговият тим Легия Варшава стигна до успех с 2:0 над босненския първенец Зрински и с общ резултат 3:1 продължава в третия предварителен кръг на надпреварата. 

Бившият играч на Лудогорец започна като титуляр и остана на терена през всичките 90 минути. Той се отличи с доста остри изяви в нападение, но така и не успя да се отличи с попадение или асистенция. 

Иначе този мач се разви изцяло по вкуса на поляците. Те получиха леко спорна дузпа в 28-та минута, когато Неманя Николич отигра една топка, която удари ръката на защитник на Зрински и реферът даде най-тежкото наказание. От 11-те метра Николич беше точен и даде жизненоважна преднина на тима си. 

Всичко свърши в 62-та минута на двубоя, когато Николич направи 2:0. Тогава Каспер Хамалайнен направи много добър пробив и го намери пред наказателното поле, голмайсторът напредна и с хубав удар направи резултата 2:0. 

Това статукво се запази до края и така Легия се класира напред. Следващият съперник на поляците ще бъде известен след края на битката между словашкия Тренчин и словенския Олимпия Любляна.