Защитникът на Спартак Москва Радослав Ковач се оказа хванат натясно. Има огромна вероятност футболистът да напусне клуба си, заради … бременната си приятелка, която категорично отказва да живее в Русия.

Според слуховете, чехът може да заиграе в Серия А след края на сезона, тъй като натискът от страна на любимата му Клара се оказал голям. Приятелката му, която работи като модел, вече е в четвъртия месец от бременността.

„Радослав има договор със Спартак до 2011 година, но обстоятелствата в личния му живот се промениха. Радо е твърдо решен да отдели повече време на приятелката си и бъдещото им дете. Това е причината, поради която той е предупредил ръководството, че ще напусне клуба”, разкри източник близък до футболиста.

Още през изминалия трансферен прозорец се появиха информации, че Интер се интересува от Радослав Ковач, а сумата, която се спрягаше като евентуална бе в размер на 6 милиона евро.

Защитникът живее заедно със своята приятелка вече четири години, но двамата все още не са сключили брак. Супермоделът Клара е посещавала Москва, но категорично е заявила, че няма да живее или да остане за по-дълъг период от време в руската столица.

Красавицата често излиза по кориците на списанията в Чехия, а е началото на тази година дори се появи в Плейбой, но заедно с Ковач.