Луиш Фелипе Сколари е получил предложение да стане национален селекционер на Колумбия, каза бившият наставник на Бразилия, Португалия и на английския Челси,
Сколари, които изведе Палмейрас до титлата в Бразилия през миналия месец, добави, че ще обмисли офертата да замени Хосе Пекерман, който подаде оставка след отпадането на тима от Англия на осмифиналите на Мондиал 2018 в Русия.

"Имаше предложение към мен от страна на колумбийската федерация. Това е нещо, за което сега, след края на сезона мога да помисля", каза Сколари за ESPN Бразилия.

"През последните 20, 25 години прекарах 80% от времето си извън Бразилия. Затова трябва да помисля за някои семейни проблеми", каза специалистът.

"Но аз имам и други семейство - семейството на Палмейрас. Начинът, по който ме уважават, как ме приеха, връзката ми с феновете на Палмейрас, трябва да помисля сериозно", добави Сколари.

Сколари изведе Бразилия до световната титла през 2002 година в Япония, а освен това беше началото на тима на Португалия, който достигна до полуфиналите на Мондиал 2006./БТА