Новото попълнение на Амкар Перм Жеан Карлос се прибра в София заедно с бившите си съотборници от Левски. Бразилецът дойде в България, за да си събере багажа и да уреди свои въпроси в столицата на страната ни. Новият играч на Амкар Перм се съгласи да каже няколко думи за предаването на Дарик радио „Гол линия”.

Какви са първите ти впечатления от Амкар?

-Добър отбор, в това няма спор. Надявам се, че този клуб ще ме направи много щастлив. Смятам, че се адаптирам и свиквам бързо с новата обстановка.

Какво ти е мнението за българския треньор на Амкар Димитър Димитров?

- Много е добър и се държи твърде приятелски. Комуникира много с мен, това прави и вторият треньор на тима. Всички хора в клуба са свестни.

Затворена ли е вратата Левски?

-Да. Всичко вече приключи. Моят път тук приключи. Не се чувствам зле. Бях подписал за три години. Исках да стана шампион, но за нещастие не се получи. Дойдох в сложен момент за отбора на Левски. Щастлив съм на новото място, в новия клуб. Благодарен съм на Левски за възможността, която ми даде. А генерално погледнато в живота нищо не се знае. Може пък и да се върна, знае ли човек.

Тъжен ли си заради раздялата с другите бразилци в Левски, публиката и клуба като цяло?

Не, защо да бъда тъжен. Хората знаят, че животът е такъв, а футболът още повече. Днес си тук, а утре на съвсем друго място. Не ми е много хубаво, че така си тръгвам, но какво да се прави. Много исках да дойда в Левски, да получа тази възможност. Лошо е, че не успях да оставя само хубави неща след себе си. Но така се случи.