Селекционерът на Русия Фабио Капело ще мисли до последно кои играчи да вземе на Мондиала в Бразилия. Крайният срок е понеделник и той няма намерение да прибързва и да заявява списъка пред ФИФА преди това. 

В момента той е извикал 30 футболисти, а окончателният списък трябва да бъде намален до 23-ма. Италианецът ще анализира представянето на всеки до последно, преди да обяви решението си. 

"Знам, че всички в Русия искат да узнаят на кого ще разчитам на Световното, но ще трябва да почакат. Крайният срок е 2 юни и на тази дата ще видите списъка, качен на сайта на Руския футболен съюз", сподели Капело. 

За него най-важното е, че в подготовката до момента няма контузени играчи. Редица от отборите-участници на Мондиала трябваше да се разделят с водещи фигури в навечерието на шампионата, но не и "Сборная". 

"Знаете, че изиграхме контрола с Норвегия, най-хубавото от която е, че нямаме контузени. Продължаваме с пълна група. Радвам се, че в този мач създадохме много положения, но не успяхме да ги реализираме."

"Накрая пък позволихме прекалено често противникът да нахлува в половината ни, оставихме им пространства и бяхме наказани. Нарочно играхме при по-топло време, защото това ни очаква в Бразилия", сподели Капело.