Лидерът в словенското първенство Олимпия Любляна има интересни идеи относно своя следващ треньор. По информация на британския ежедневник „Гардиън“ клубът се опитва да ангажира небезизвестния Хари Реднап.

Тази развръзка изглежда напълно възможна предвид смяната на собствеността в Олимпия, къддето новият силен човек се казва Милан Мандарич. Бившият собственик на Лестър, Шефилд Уензди и Портсмут пое издръжката на клуба през лятото. От две седмици отборът от Любляна е без треньор, след като Мариян Пусник подаде оставка.

Реднап от своя страна не е работил от началото на календарната година, когато напусна Куинс Парк Рейнджърс. Не е тайна, че специалистът е в добри отношения с Мандарич, с когото работеха заедно в Портсмут и очевидно бизнесменът е готов още веднъж да заложи на английския треньор.

„В английските вестници вече се спомена, че Хари Реднап може да дойде в Олимпия, и има вероятност този сценарий да се окаже реалност“, призна директорът Ранко Стоич. „Няма какво да крием – това се дължи на връзката между нашия президент и Реднап. Това е най-големият ни коз. Реднап има и оферта от Катар, така че ако не отиде там, може да се озове при нас“, добави шефът.