Бившият треньор на Левски Вячеслав Грозни отрече появилите се у нас слухове, че е получил предложение да оглави родния ЦСКА. Специалистът изгледа финала за Купата на България между Литекс и Черно море (1:0).

„Дойдох, защото всяка година гледам финала за купата, това е традиция за мен. Ако трябва да съм честен, мачът не беше на много високо ниво. Много бавна игра. Трудно ще бъде в Европа да се играе така”, каза Грозни. Той похвали Том от състава на Литекс, който определи като много техничен.

„Знам, че вашите колеги пишат, искат информация, но слуховете са нещо нормални по цял свят. Дойдох тук, само заради финала. Срещах се с хора тук, но не и да говоря за футбол. Имам оферти от различни страни.”

„Обичам България. В моето сърце винаги е бил Левски. Ако съм работил в Левски, не мога да работя след това в ЦСКА. Много хора не биха ме разбрали, ако отида след това в ЦСКА. В действителност не е имало никакви разговори”, поясни Грозни.

„Жеваго е собственик на Кремиковци, а не на ЦСКА. Във вашите вестници пише, че той ще дава 200 хиляди евро всеки месец, но това е малко за такъв отбор”, завърши бившият наставник на „сините”.