Авторът на победното попадение във вратата на националния отбор на Русия Омер Голан ще получи Мерцедес за гола си. Английски бизнесмен, собственик на букмейкърска къща ще трябва да изпълни обещанието си дадено преди двубоя, че ще възнагради с луксозен автомобил онзи, който съумее да изненада неприятно играчите на Гуус Хидинк.

В добавеното време на срещата между Израел и Русия Голан успя да донесе победата за своя отбор, от която най-голяма облага имат „трите лъва”.

Пред Reuters Голан заяви, че с радост ще приеме подаръка на английския бизнесмен, но преди да го подкара той ще даде едно завойче на своя приятел Барда, който пръв порази вратата пазена от Владимир Габулов.

„Вече имам Мерцедес в Белгия, но с радост ще повозя Омер. Ако иска дори може да ми купи шофьорска фуражка”, пошегува се Барда.

Междувременно Голан беше признат за „Краля на Англия” от медиите в Израел, заради шанса който той предостави на „трите лъва” за класиране на Евро 2008.

В сряда англичаните приемат на стадион "Уембли" Хърватия, която си вече си осигури място на финалите в Австрия и Швейцария. Равенство ще е достатъчно на Англия, за да заеме второто място в група Е.