Българският национал Георги Миланов отново имаше само епизодична изява за своя ЦСКА Москва в руския шампионат. Той започна мача срещу лидера Локомотив Москва като резерва, като се появи на терена в 80-та минута. 

Това се случи при резултат 2:1 в полза на тима му, но в последните минути "железничарите" успяха да стигнат до още едно попадение и да отърват загубата в дербито на столицата. 

Този мач започна великолепно за Локомотив, който откри резултата още в 14-та минута чрез Антон Миранчук, разписал се след асистенция на перуанския национал Джеферсон Фарфан. 

Бързо обаче ЦСКА изравни. Това се случи в 28-та минута, когато точен беше Витиньо. Малко след това гол на локомотивци беше отменен заради засада, преди "армейците" да сътворят пълен обрат в 43-та минута чрез израелската си звезда Бибрас Натхо. 

Веднага след почивката обаче Хетаг Хосонов получи втори жълт картон от състава на ЦСКА и това направи задачата по удържане на преднината много трудна. Локомотив получи и дузпа в 76-та минута, но Мануел Фернандес я пропусна. 

Бившият играч на Бенфика се реабилитира три минути преди края, когато все пак отбеляза за 2:2, като асистенцията беше на автора на първия гол Антон Миранчук. При този резултат дойде и краят на двубоя. 

След тази развръзка Локомотив остава на върха на класирането с 33 точки, докато ЦСКА Москва засега е на четвъртата позиция със седем по-малко.