ЦСКА Москва опази лидерската си позиция в руския шампионат след измъчена победа над Ростов. "Армейците" стигнаха до успеха с 2:1 след пълен обрат и с късно попадение в самия край. 

За тях на терена се появи и българският национал Георги Миланов. Халфът обаче порита само две минути, тъй като се появи като тактическа смяна в даденото от съдията продължение на редовното време. 

А мачът започна шокиращо за домакините от Москва. Още в 10-та минута те изоставаха в резултата. Тогава след грешка в защитата им, Сердар Азмун се възползва и с прецизен удар откри за Ростов. 

Домакините се хвърлиха напред, но редуваха пропуск след пропуск. В крайна сметка те не успяха да върнат това попадение преди почивката и драмата беше оставена за второто полувреме. 

След подновяването на играта Сейду Думбия и Зоран Тошич направиха пропуски, но в крайна сметка московчани изравниха в 66-та минута. Тогава Понтус Вернблоом асистира страхотно към Ахмед Муса и нигериецът не сбърка за 1:1. 

Натискът пред вратата на Ростов стана още по-масиран и нямаше как да не доведе до второ попадение. Крепостта на гостите беше превзета едва в предпоследната минута, когато след разбъркване Алан Дзагоев намери Сослан Джанаев и той реализира важния гол за 2:1. 

Така "армейците" запазиха 100-процентовия си актив от началото на сезона и вече имат 18 точки от шест мача. Ростов остава засега на петото място с 9 точки, но може да падне малко надолу след кръга.