Българският национал Георги Костадинов записа поредно участие от пейката за своя Арсенал Тула, но едва ли ще си го спомня с добро. Просто защото тимът му изпусна почти сигурен успех, след като водеше с 2:0 на Рубин Казан на свой терен. 

Българинът се появи на терена в 67-та минута на мястото на Кантемир Бехрамов, а тогава резултатът все още беше 1:0 за Арсенал. Единственото попадение до този момент беше отбелязал Абдул Мохамед още преди почивката в 12-та минута. 

С влизането си Костадинов раздвижи играта и домакините дори стигнаха и до втори гол в 76-та минута чрез Зелимхан Бакаев, а родният национал имаше участие в атаката. Но това беше последният хубав момент за Арсенал в мача. 

Още в следващата атака Игор Коновалов намали за Рубин, а в 79-та минута тимът от Казан получи и дузпа, която обаче Корен Байрамян пропиля с лека ръка. Но постоянството на гостите даде резултат и те изковаха равенството в 93-та минута чрез Филип Уремович. 

След тази развръзка тимът на Костадинов събра 9 точки в актива си и е на две над зоната за плейаутите. Рубин Казан е с две повече и е по-близо до зоната за евротурнирите от новия сезон.