Българският национал Георги Костадинов се появи от резервната скамейка за своя Арсенал Тула и така участва в погрома над гостуващия Криля Советов. Домакините разбиха новака в елита на Русия с 4:0. 

Родният халф започна мача на пейката, но се появи при решени обстоятелства на терена. Той влезе четвърт час преди края, когато вече резултатът беше 3:0, а малко след това падна и последното попадение в мача. 

Сергей Ткачев реализира два важни гола, първият от които в 21-та, а вторият в 51-та, с които отказа гостите от Самара от борбата. Черногорецът Лука Джорджевич, който асистира и за първия гол в мача, оформи класиката в 73-та минута. 

Малко след това Костадинов се появи на терена на мястото на асистента за втория гол Кантемир Берхамов, за да успокои темпото. Но вместо това Арсенал вкара и четвърти гол, а негов автор беше Зелимхан Бакаев в 82-та минута и точката на спора беше сложена. 

След този успех Арсенал Тула се измъкна от опасната зона и вече има 8 точки. Криля Советов остава със своите 7 точки точно над зоната на изпадащите.