Кината Арена, на които Дарик радио и Гонг.бг са медийни партньори, ще излъчват пряко мачовете от стартиращото утре 13-то европейско първенство по футбол в Австрия и Швейцария.

Търговският директор на Александра Групхолдинг Иво Миликин разясни специално за аудиторията на Гонг как могат да се сдобият с билети за предстоящите мачове и какви по-специални изненади да очаква всеки фен, посетил превъплатилите се поне за месец кино зали в огромни помощни сектори към футболните съоръжения на австрийските и швейцарски стадиони.

Пропуските за двубоите от груповата фаза ще са на цена от 2 лева, за елиминациите 5 лева, а за финалния сблъсък ценните хартийки ще са на стойност 10 лева. Билетите ще се продават на касите в самите кина като за филмови прожекции. Продажбата им стартира от днес.

Броени часове преди старта на европейските футболни финали в Австрия и Швейцария екипът на Гонг е помислил за повишаването на евронастроението ви. Ако сте на честотите на Дарик по време на мачовете ще имате уникалната възможност да се сдобиете с билет за някои от двубоите, предавани на голям екран в Арена.

P.S. За всички отчаяни съпруги, които с ужас очакват предстоящия футболен месец, Арена и Гонг им предлагат примамлива оферта - отивате заедно, но влизате в различни салони. За мъжете мач на голям екран, а за жените „Секса и града”.