Старши треньорът на Бразилия Карлос Дунга сподели след победата на Копа Америка, че се гордее много със своите момчета. Той сподели още, че занапред ще разчита предимно на този състав.

„Дойдохме на този турнир с една цел – да покажем, че поражението от Франция на четвъртфиналите на Световното първенство през миналата година не бива да се счита за закономерност. Турнирът Копа Америка трябваше да върне собственото ни достойнство и да достави радост на феновете ни”, заяви развълнуваният Дунга.

„Гордея се със своите футболисти, които пожертваха толкова много неща, за да играят тук. Те заслужиха тази победа. Безусловно ще продължа да разчитам на този състав”, допълни селекционерът на Бразилия.

Карлос Дунга бе още по-краен относно звездите на отбора, които предпочетоха почивката след края на сезона: „Тези, които се отказаха от участие в Копа Америка, сега ще трябва да се доказват, за да получат отново покана за тима. Просто не мога да изключа никого сега от тези, които дойдоха да защитават Бразилия и дадоха всичко от себе си.”