С двубоя между Пуна Сити и Бенгалуру се дава старт на финалните плейофи в индийското първенство.

Срещата между двата тима е в сряда от 16:30 часа и ще може да я проследите в ефира на Mtel Sport 1.

Индийската Суперлига навлезе в решителната си фаза, след като най-добрите 4 отбора в първенството Пуна Сити, Бенгалуру, Гоа и Ченай трябва да определят в полуфинали и финална среща новия шампион в азиатската страна.

Бенгалуру завърши първи в редовния сезон и ще се изправи срещу четвъртия в подреждането Пуна Сити, а първата среща е гостуване. Четири дни по-късно е реваншът между двата тима.

В редовния сезон тимът от Бангалор спечели двубоя като гост с 3:1, а при домакинството двата тима завършиха 1:1.

Тимът на Бенгалуру показа повече от резултатен и атрактивен футбол, за да финишира на първото място от редовния сезон. Пуна Сити ще се опита да се противопостави на съперника, предвид и че първия мач е домакинство. Всичко около двубоя, както и самата среща може да проследите в ефира на Mtel Sport 1 в 16:30 часа в сряда. 

В последните 6 срещи Пуна има две победи, две равенства и две поражения. Бенгалуру влиза в двубоя с определено голямо самочувствие, тъй като в последните 6 мача има 5 победи и само 1 равенство - 1:1 именно срещу днешния си съперник и то у дома. Тимът на Пуна разчита на звездното си нападение в лицето на уругваеца Алфаро, както и бразилеца Марселиньо, които общо имат 17 гола.

Гоа и Ченай ще се изправят един срещу друг на 10 и 13 март и също ще може да проследите битките между двата тима пряко в ефира на Mtel Sport 1.

Двата тима в този двубой са напълно равностойни що се отнася до статистиката, тъй като разликата в класирането от редовния сезон беше само две точки. Двата тима си размениха по една победа в първенството и то като гости. Ченай победи като гост с 1:0 само преди три седмици, а Гоа го стори като гост и спечели с 3:2. Гоа влиза в двубоя с три поредни победи, а Ченай е с победа и две равенства. Гоа разчита и на голмайстора си Коро, който има 18 попадения в първенството. 

Победителите в тези срещи ще определят новия шампион на Индия.

Димитър Бербатов и Керала не успяха да стигнат до тази фаза на първенството, а българският нападател се раздели с клуба с доста остри думи.