Голямото дерби на Турция между отборите на Галатасарай и Бешикташ завърши при резултат 0:0. И двата тима пропуснаха няколко добри възможности да отбележат попадение и в крайна сметка двубоят от 26-ия кръг на турската Супер Лига завърши без гол. 

Още в 9-ата минута Райън Донк се свлече в наказателното поле след съприкосновение със защитник, но съдията подмина ситуацията и играта продължи. 

Домакините подеха инициативата в двубоя, но в 28-ата минута гостите изненадващо изпратиха топката във вратата им. След преглед с ВАР обаче попадението бе отменено и нулевият паритет се запази. 

В добавеното време на първата част Жан Мишел Сери изпълни впечатляващ свободен удар от средно разстояние, но топката премина покрай вратата на Лорис Кариус. 

Началото на втората част бе изключително вълнуващо, тъй като и двата тима влязоха агресивно и търсеха попадението. В 50-ата минута Фалкао засече центриране от свободен удар, но опитът му прелетя встрани от вратата. 

Бешикташ отвърна с добра атака на Жорж-Кевин Н'куду, но Фернандо Муслера се справи успешно.  

В 74-ата минута пък другият вратар бе принуден да се намесва, отразявайки удара на Чуквуемека Онйекуру. 

Последваха опити на Йомер Байрам и Софиян Фегули, които обаче не успяха да се разпишат. 

Така се стигна до най-добрата възможност за гостите, когато Атиба Хътчинсън стреля отблизо, но опитът му бе осуетен от прекрасното спасяване на Фернандо Муслера. 

Така двата отбора спечелиха по 1 точка, с което Галатасарай остава на третата позиция с общ актив от 50 точки, а Бешикташ се изкачи с едно място нагоре и вече е 5-и с 44 пункта.