Даниеле де Роси показа своята признателност и отдаденост към Бока Хуниорс. Снощи футболистът се завърна в игра за първи път от 3 месеца насам и помогна на отбора си за победата с 2:0 срещу Унион. 

 „Не мисля за друг отбор в момента, искам да остана тук и да играя. Бях измъчван от различни контузии, но вече съм добре и мисля, че мога да помогна.  Когато си на 36, си задаваш въпроси всеки ден и се опитваш да намериш правилните отговори. Вярвам, че това показва моята интелигентност и мъдрост.  Искам да разбера как се чувствам физически, но виждам, че сега съм напълно здрав”, сподели бившият играч на Рома.

„Преди месец нещата изглеждаха много зле за мен, в кариерата ми винаги съм се стремил първо да се възстановя напълно от каквато и да е контузия, и чак тогава да се завърна на терена.  Най-важното за мен е, че сега се чувствам добре и обичам да играя в Аржентина.  За мен е чест да нося фланелката на Бока Хуниорс и да играя за този велик клуб. Единственото, от което имам нужда сега, е просто да играя редовно, защото вярвам, че съм в най-добрата си форма”, завърши изявлението си италианецът.

Автор: Дидо Калинков