Президентът на Атлетико Мадрид Енрике Сересо призна, че му предстои много трудна, дори почти невъзможна, задача да привлече в редиците на тима аржентинския нападател Карлос Тевес. За него се говори, че със сигурност напуска Ювентус и редица тимове се облизват за подписа му. 

"Дюшекчиите" бяха смятани за фаворити, но докато не се намеси родният клуб на футболиста Бока Хуниорс. Точно завръщане на "Ла Бомбонера" сега изгежда най-вероятно развитие на сагата около Тевес. 

"Ние проявяваме повече от сериозен интерес към Карлос, той е невероятен футболист и професионалист. Но не можем да се борим със сърцето му, защото то принадлежи на Бока. Няма как да не се съобразим с чувствата му", сподели Сересо. 

Той все пак е доволен, че може да разчита на друг знаменит аржентинец - наставникът на мадридския клуб Диего Симеоне. Чоло отхвърля всички оферти към него, само за да продължи на "Висенте Калдерон". 

"Ние разполагаме с най-добрия наставник в света. За мен Диего Симеоне е с класи по-голям от всички останали, дори от Жозе Моуриньо и Хосеп Гуардиола", сподели още президентът на Атлетико.