Търпението на старши треньора на ЦСКА Москва Валери Газаев към звездата на отбора Вагнер Лав преля и той го изгони от тренировка. Причината – „отвратителното поведение” на бразилеца по време на вчерашното занимание на отбора на лагера, който провежда в Гърция. ЦСКА има да изиграе още един мач през този сезон. Това е срещата ог Шампионската лига срещу Фенербахче.

„Вагнер буквално се разхождаше по време на заниманието сутринта,” разказва източник. „След тренировката Газаев се накара сериозно на бразилеца, който обеща да се поправи. Въпреки това на вечерното занимание всичко се повтори. Затова треньорът не изчака края на тренировката, повика Лав при себе си и му заяви, че може би трябва да си търси нов отбор.”

След конфликта Лав се отправил към хотела, събрал набързо нещата си и заминал към летището. По думите на очевидци, бразилецът не изглеждал разстроен, а напротив – спокоен. Днес Вагнер Лав вече е в Москва и му предстои среща с президента на ЦСКА Евгени Гинер.

Вагнер Лав има много възможности да продължи кариерата си в Западна Европа. Наскоро се заговори, че вече има подписан предварителен договор с Атлетико Мадрид, а днес руските медии обявиха, че и Челси проявява интерес. „Сините” от Лондон спешно се нуждаят от подсилване в атака, след контузията на Дидие Дрогба и участието на Саломон Калу в Купата на Африканските нации.