Българският нападател на Партизан Валери Божинов отговори на критиките по негов адрес в интервю пред „mozzartsport.com”. 

“Говори се, че съм дебел, че не мога да играя. Ако беше толкова тежко положението, щях ли да вкарам 15 гола? До края на сезона ще вкарам още пет-шест и в сметката ми ще са поне 20. Това не може да го направи някой, който е дебел“, бяха първите думи на Валери.

Треньорът на Партизан бесен заради килограмите на Божинов

„Моята структура е малко по-различна от тази на съотборниците ми. Заради това се смята, че съм малко тромав и не съм бърз, но не е така. Играл съм в Италия и Англия, а там се работи здраво. Който е играл в Италия, знае как се тренира там. Малко съм набит и имам повечко мускули. Аз съм пример за по-младите ми съотборници, но не се мисля за съвършен. Могат да ме критикуват председателя на клуба, директорите Ивица Илиев и Милош Вазура, треньорът Иван Томич, съотборниците и нашите фенове. Давам всичко от себе си на тренировките и съм професионалист“, завърши голмайсторът на „гробарите“, който се очаква днес да бъде титуляр в полуфинала за купата на Сърбия срещу Спартак.