Президентът на Бока Хуниорс Даниел Анхеличи ще започне разговори с нападателя на Ювентус Карлос Тевес за завръщането му в неговия роден тим.

Босът на аржентинския гранд вече от месеци говори, че таранът ще се завърне в местния шампионат още преди изтичането на договора му с Ювентус. По принцип бившият ас на Манчестър Сити и Манчестър Юнайтед трябва да остане в Торино до юни 2016 година, ала индикациите сочат, че раздялата ще се случи още това лято.

В момента Тевес се готви заедно с аржентинския национален отбор за участие в Копа Америка и за Бока едва ли ще има по-удобен момент за разговорите. Хуниорс не е единственият тим заинтересован от острието на Юве, като Атлетико Мадрид и Пари Сен Жермен също имат своите планове за него.

„Трябва да внимаваме относно ситуацията с Тевес, защото този тип преговори не са лесни – той все още има договор с Ювентус. Тази седмица ще започнем дискусия с него и агента му. Операцията е трудна и трябва търпение“, коментира Анхеличи.

„След мача срещу Уругвай ще пием кафе заедно. Карлос винаги ми е говорил за желанието си да играе отново за Бока. То не е само негово – и децата му искат да се върнат“, добави президентът на аржентинския гранд.