Кариерата на нападателя Пабло Освалдо в Бока Хуниорс е на път да приключи още преди да е започнала. Най-вероятно аржентинският гранд ще прати бившия играч на Интер обратно в Европа, след като той се забърка в страхотен скандал.

Според столичния ежедневник „Кроника“ Освалдо и трима негови съотборници са били заловени да вкарват жени в хотела на тима преди срещата с Темперлей.

Играчът на Саутхемтън не е загубил склонността си да си навлича проблеми, след като вече прекъсна наема си в Интер заради скандал с треньора на „нарадзурите“ Роберто Манчини. Англичаните също не желаят да имат общо с рекордната си покупка, след като през миналия сезон Освалдо се сби със съотборника Жозе Фонте по време на тренировка.

В Бока всички са бесни на 29-годишния италиански национал, като първи треньорът Родолфо Аруабарена е поискал неговото отстраняване. Очакваше се роденият в Буенос Айрес футболист да дебютира в двубоя за Копа Либертадорес срещу Монтевидео Уондърърс тази вечер, ала сега това изглежда твърде малко вероятно.