Направилият най-силните сезони в кариерата си под ръководството на Жозе Моуриньо холандски халф Уесли Снайдер стана един от малкото, които се застъпиха за португалеца в последните дни. Специалния е подложен на унищожителна критика на Острова заради представянето на Челси от началото на сезона. 

Постът му дори се заклати сериозно и на Албиона очакват съвсем скоро да бъде уволнен. Но според Снайдер, който сега защитава цветовете на Галатасарай, това би било огромна грешка, а Моу заслужава повече уважение. 

"Да, винаги е трудно, когато отборът ти не печели, а играчите имат затруднения във всяка една зона. Но аз познавам Жозе много добре и знам, че той няма да се предаде и ще се бори докрай, за да изведе тима си обратно на върха."

"Той е единственият човек, който може да обърне нещата и затова Челси не са го уволнили досега. Учудвам се изключително много, че хората се съмняват в качествата му, Моуриньо заслужава много повече уважение."

"Виждам, че хората се радват, когато Жозе страда. Но той върши само хубави неща за всеки клуб, в който работи и точно затова трябва да се отнасят към него с много повече респект. Не го отписвайте, той е не просто добър треньор, а и много добър човек", сподели Снайдер пред "О Жого".