Мениджърът на Челси Жозе Моуриньо каза, че той не се съмнява в успешното завършване на неговия отбор в груповата фаза на Шампионската лига. Тази вечер Челси ще играе на своя стадион с Динамо Киев.

"Вчера вечерта един мой приятел ми изпрати цитати от моя пресконференция през май 2014 година, каза Моуриньо. Аз бях съвършено забравил за това. Тогава аз съм казал, че веднъж в моята кариера задължително ще настъпи голяма криза. Така че аз 11 години оставах в добра форма, макар че в това е и цялата природа на футбола..."

"Чаках това 11 години. Мина време, но аз съм готов за това изпитание. Старая се да подобря нашата игра всеки ден, през цялото време изучавам всичко до най-малките детайли. Анализирам мачове, правя всичко за своите играчи. Тук нищо не се е изменило."

"Уверен съм, че Челси ще се класира на първо място в групата. Аз нямам съмнения, че ще се класираме за осминафинала. Реалността е такава, че ние даже не трябва задължително да печелим този мач. Равен резултат и две победи на финала на груповата фаза ще ни осигурят участие в плей-офа", допълни Моуриньо.