Бившият вратар на Манчестър Юнайтед Серхио Ромеро се извини за поведението си след Суперкласико между Бока Хуниорс и Ривър Плейт.

Стражът беше отстранен от Бока заради шокиращия сблъсък с фен след загубата от големия съперник. Действията на клуба бяха светкавични, като отстраниха вратаря за два мача.

Стражът изрази съжаление за действията си, като отправи публично извинение към феновете на Бока.

„Искам да поднеса своите извинения на феновете на Бока за ситуацията в края“, сподели Ромеро.

"След като човекът започна да ме обижда, изгубих ума си. Никой от нас не излиза за мач, за да го загуби, искахме да спечелим толкова силно, колкото и те, но това не се случи. Не разсъждавах трезво в този момент, изгубих ума си, извинявам се на фена на Бока, допуснах грешка, трябваше да го оставя и да си тръгна“, каза още Серхио Ромеро.

Мачът завърши с победа за Ривър Плейт с 1:0, след като единственият гол беше отбелязан от Мануел Лансини в 20-ата минута.

След края на срещата, на трибуните на стадиона се разрази хаос, когато Ромеро, видимо разочарован, влезе в тунела. Викове и хвърляне на предмети последваха, като вратарят не успя да остане безучастен и се върна и започна саморазправа с феновете.