Бившият кондиционен треньор на ЦСКА и Лудогорец Иван Йовановски започна работа в азербайджанския Интер Баку. Азерите, както и българския шампион, са на лагер в Анталия. Йовановски изкара една година в Лудогорец, като бе привлечен миналата зима и работи заедно със своя колега Душан Стевич.

Спортно-техническото ръководство на „орлите“ обаче взе решение да не продължи договора на Йовановски, като на негово място в щаба бе привлечен Тодор Киселичков, който вече работи с Ивайло Петев.

Йовановски пристигна в България като част от екипа на Гьоре Йовановски в ЦСКА. В последствие той остана да работи и с Милен Радуканов.

След приключването на договора му с Лудогорец македонецът веднага получи ново предложение за работа и вече е част от азербайджанския тим, чиито президент е българина Георги Николов. Старши треньор на Интер Баку е грузинецът Какхабер Цхададзе. Този сезон Интер е водач в клазирането на Азербайджан, като води с точка пред втория. В Интер играят и двама български футболисти – Петър Златинов и Даниел Генов.