Тимът на Астра Плоещ, в който играят бившият играч на Левски Пламен Илиев и бъдещото ново попълнение на "сините" Серджиу Буш, не успя да спечели Купата на Румъния. Той загуби финала срещу Волунтари след изпълнение на дузпи. 

В редовното време резултатът беше 1:1, а в продълженията двата тима не си отбелязаха попадения. Така всичко трябваше да се реши от изпълненията от 11-те метра и там нервите на играчите на Астра не издържаха. 

Иначе Пламен Илиев беше неизползвана резерва за тима от Плоещ, а Буш започна като титуляр и остана на терена през цялото времетраене на двубоя. Той обаче се отличи само с жълт картон, но не и с голове. 

Астра изглеждаше близо до отличието, след като поведе в 36-та минута чрез Александру Йоница. Това попадение се задържа единствено в двубоя чак до 83-та минута, когато Лауренциу Маринеску изравни за Волунтари от дузпа. 

Това се оказа последният гол за 120-те минути в двубоя. Така се стигна до дузпи, при които двата тима бяха безгрешни до 5:4 в полза на аутсайдерите от Волунтари. След това зад топката застана Александру Стан от Астра и пропусна, което донесе трофея на противника. 

Очаква се след този мач Серджиу Буш да дойде в България, за да бъде обявена официално сделката по преминаването му в Левски. При "сините" вече акостира друг нападател - Жуниор Мапуку.