Усмивката отново е грейнала на лицето на Димитър Бербатов. Българската звезда е имал среща с ръководителите на клуба, малко повече от седмица след уволнението на наставника Игор Тудор, съобщава изданието Onsports.gr. 

Според източника на медията, той бил в страхотно настроение при визитата на президента Лубош Михел и собственика Иван Савидис. Както вече ви информирахме, той е имал и многократни срещи очи в очи с новия наставник Владимир Ивич, като лично специалистът ги е потърсил, за да спечели звездата на своя страна. 

На въпросния разговор с отговорните фактори Бербатов обещал да направи всичко по силите си да се възстанови напълно до началото на плейофите в гръцкия шампионат и там да разкрие качествата си. Целта му е да помогне на ПАОК да се класира за Шампионската лига. 

След края на редовния сезон в Гърция предстои допълнителна фаза, в която участват тимовете, завършили между втора и пета позиция в класирането. Този, който завърши първи в тези допълнителни мачове, ще участва в Шампионската лига, заедно с шампиона Олимпиакос.