Новият наставник на ПАОК Владимир Ивич обръща "извънредно внимание" на българската звезда на отбора Димитър Бербатов. Това твърдят редица гръцки издания, според които младият наставник искал да изгради специална приятелска връзка с нападателя. 

Идеята на младия сръбски треньор била да не допуска грешките на предшественика си Игор Тудор, който беше на нож с най-голямата звезда на отбора си. Това попречи на Бербо да покаже най-добрите си качества, а Ивич смята да смени подхода. 

В момента нашият нападател все още се възстановява от травма, получена в средата на февруари. Очаква се завръщането му на терена да е в началото на април. Въпреки че не е в състояние да тренира нормално, той често се появява на заниманията на отбора си. 

През това време Ивич постоянно е с него и се интересува от състоянието му, твърдят в Гърция. Той бил готов да предложи всякаква помощ на Бербатов, за да се почувства по-добре в процеса на възстановяване. 

Според изданието Sport24.gr, целта на сръбския треньор била българинът да се излекува напълно и да може да го ползва в пълния му блясък по време на плейофите за място в Шампионската лига, които стартират веднага след края на редовния сезон в Гърция. Затова правел всичко възможно да предразположи звездата си и да му стане приятел, за да може да разчита изцяло на него.