Футболната съпруга Даниел Томас, която преди около година стана световноизвестна със зверския побой, който отнесе от бившия си мъж Рийс Томпсън, си спомни за ужасяващите моменти от инцидента. 33-годишната майка на две деца описа грозните действия на съпруга си, който в момента излежава 10-годишна присъда в затвора заради деянията си. Рийс е бивш футболист на Ретфорд Юнайтед, Бостън Юнайтед и АФК Гисли.

"Ходех на терапия два пъти седмично, което ми помага доста, тъй като преди обвинявах себе си за насилието. Твърдях, че си го заслужавам. Сега осъзнавам, че не е моя вина и не съм заслужила това по никакъв начин", разказва потърпевшата.

"Вече не ходя на терапия, но моята дъщеря продължава. Не съм в най-доброто си състояние към момента, тъй като си спомням за боя", излива си душата Даниел, която си спомни и за това как бившият й мъж счупил чаша в гърба й, след което я накарал да се съблече чисто гола и да бяга по улицата.

"Той ме удари с метална тръба, счупи ми челюстта и разби огледало в главата ми. Караше ме да ближа боя от пода, а след това счупи ново огледало в главата ми. Когато хвана второто огледало, си мислех, че ще умра, пищях и го карах да спре, защото ще ме убие. Той ми каза да си сваля ръцете и поема въздух като истински човек", допълва още пребитата брутално британка.