Четирите гола на Димитър Бербатов за Тотнъм срещу Рединг при вчерашната победа над Рединг със 6:4 поставиха „шпорите” на първо място в таблицата на топ-реализаторите с 41 попадения от началото на сезона. Българинът обаче сподели разочарованието си от грешките, допускани в защита, които имат най-голяма вина за 12-то място на отбора във временното класиране.

„Имаме потенциала, тъй като миналата година завършихме на 5-то място с почти същия състав и на доста пъти разкривахме възможностите си”, каза капитанът на българския национален отбор пред медиите в Англия.

„Спечелихме вчерашния мач, но все пак трябва да обърнем внимание на грешките, които допуснахме и головете, които ни бяха отбелязани”, добави Берба.

„Допуснахме лесни голове – от фаулове, от корнери, а това не е добре, тъй като така ни вкарват във всеки мач. Ако успеем да се справим с този проблем, мисля, че можем да постигнем доста успехи. Толкова много грешки правят дадена среща наистина привлекателна за гледане, но аз трябва да се прибера у дома и да я изгледам пак, за да коригирам пропуските в играта си”, коментира още Бербатов.