Дейвид Бекъм се завръща в състава на Англия за предстоящия приятелски мач срещу Австрия във Виена утре. Вратарят Пол Робинсън обаче е аут от сметките, като неговото място ще бъде заето от намиращия се във великолепна форма Скот Карсън.

За последно Бекъм взе участие за Англия в контролата срещу Германия през август и пропусна последните четири евроквалификации на „трите лъва” заради контузия в коляното. Бившият халф на Манчестър Юнайтед и Реал Мадрид получава доверието на селекционера Макларън, въпреки липсата на игрова практика в последно време. Срещу Австрия Бекъм ще запише своя мач номер 98 с националната фланелка.

Вратарят на Астън Вила Скот Карън пък ще започне като титуляр за първи път. В същото време съотборникът му в тима на бирмингамци Гарет Бари ще остане извън състава за сметка на Франк Лампард.

В сравнение с последния мач на англичаните срещу Русия (1:2) Стив Макларън е направил пет промени. Шон Райт Филипс, контузеният Уейн Рууни, наказаният Рио Фърдинанд, Бари и Робинсън ще отсъстват, като техните места ще бъдат заети от Карсън, Уейн Бридж, Бекъм, Лампард и нападателя на Ливърпул Питър Крауч.